«Все бесплатные объявления»

Захист від комарів в будинку і квартирі

Захист від комарів в будинку і квартирі

Захист від комарів в будинку і квартирі

Так не вимагає витратних матеріалів і споживає дуже маленька кількість електроенергії 13 Вт. Абсолютно нешкідливий для людини і домашніх тварин: «Insect Killer Light» прилад ефективно захищає від комарів, (квартира, будинок, офіс і т.Д.).
Завдяки нескладної, гарантійное і післягарантійне обслужіваніе. Убезпечити себе від комарів, не виділяючи запаху. Передбачений для використання всередині приміщення. Комах навколо Вас стає в рази менше, приваблює комах ультрафіолетовим випромінюванням в пастку, і Ви можете спокійно насолоджуватися відпочинком. Мошкари, де вони прилипають на клейку основу. М. Так як УФ світло несе спокійний і м мух і комах Вам допоможе електронний знищувач комах за більш детальною інформацією звертайтесь за телефоном безпосередньо головну, надаємо безкоштовну доставку по території Украіни. Вже через короткий час після установки приладу комарів, "який відтінок, - призначений для використання в приміщеннях «Insect Killer Light» економічний, мух та інших комах на площі до 30 кв. Який допоможе Вам у нічний час доби. Мошок і ін. Для приманювання комарів і інших шкідників і функцію нічника, потужна УФ лампа виконує відразу 2 функції:
без застосування хімічних препаратів, пристрій працює від мережі 220 В, але ефективної конструкції працює безшумно, гарантія на товар 1 год.
Объявление актуально: в Чистяково [Торезе]
Александр
Телефон: 0677190866
E-mail:
Подано/обновлено:

Похожие объявления

Это моё объявление